onsdag 30 september 2015

Fina vänner och lånade byrån.

God kväll!

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Började med att sova en timma längre än vad jag brukar göra, vilket var behövligt efter två dagar med alldeles för lite sömn. Åt min frukost i godan ro när mobilen ringde. Var en fin vän som ville ha kaffe. Eftersom jag är ett stort fan av spontanbesök så blev jag så klart glad:). Hoppade i kläderna och på med kaffet. Eter 10 minuter var hon här:).Vi hade en trevlig stund med kaffe och tjöt. Två timmar senare kom nästa vän:). Vi hade bestämt denna träff, så det var inget spontant möte. Hon hade med sig räksmörgåsar och en varsin kaka. Tack snälla rara! Det var ett tag sedan vi träffades så det var riktigt skoj. Vi avslutade med en promenad. För första gången på 3 veckor så kunde Sally följa med:).


Använde mitt nya porslin idag:).

Igår gjorde jag iordning i hallen. Den lånade byrån har Tomas sprutmålat. Så äntligen var den torr och redo för att pyntas:). Blev riktigt nöjd. Och mitt spontanbesök idag är ägaren till byrån: Hon tyckte också att den blev väääldigt fint. Inte för fin hoppas jag så att hon vill ha tillbaka den redan;).


Finaste byrån. Sol ute, sol inne.


Maileg-kaninen fick flytta ut i hallen. Korgen från Bruka var naturfärgad från början. Tomas sprutmålade den i helgen.

Blev så nöjd! Passade perfekt på denna lilla vägg.

Nu ska vi äta lite. Sedan är det snart dags för jobb igen.

Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Mysigt med spontanbesök och så fin byrån blev! Skönt att Sally är piggare igen. Hoppas du haft en bra sista jobbnatt. Kram Suss

    SvaraRadera