lördag 26 september 2015

Finaste porslinet

God kväll!

Sitter här i soffan med datorn i knät. Tomas tittar på speedway och är även kommentator;).

Idag på förmiddagen åkte vi till grannstaden för lite shopping. Jag var sugen på lite nytt från mitt favoritporslin Greengate. Alltså, finns det något finare porslin än deras?!? Om ni frågar mig, så säger jag nej:) Fick med mig muggar, servetter och en brödkorgsduk. Mycket nöjd bloggerska! Vi shoppade lite annat också. Det kanske visas imorgon:).


Detta inhandlades idag. Hittade betydligt mera men plånboken sa stopp!

<3<3<3


Igår var jag och köpte lite blommor. Kunde inte låta bli att köpa en hyacint. Den får nu bo i en av de nya muggarna.


Kunde inte motstå denna skönhet.

Nöjd!

Och så var det min lilla hund. Hon mår fortfarande väldigt dåligt, även om hon just för stunden är lite piggare. Idag har hon ätit medicinen för sista gången och på tisdag är det dags för veterinären och återbesök igen. Vattensvans som vi misstänkte från början tror jag absolut inte på längre. Verkar som om det är bakbenen/benet som inte är bra. Det är som om de/det inte vill göra som hon vill. Styr inte alls och ibland så nästan släpar hon bakbenen/benet efter sig. Måtte det inte vara något allvarligt med henne!


Ja så här har min annars glada och pigga Sally legat i snart 3 veckor:(

Nu ska jag gå en kisse-runda med henne, sedan blir det soffan resten av kvällen.

PS: Har försökt att få till större bilder. med lite hjälp av Hemma på sjuan. Missade visst att förstora några av dem. Inte så fint men strunt samma. Ska skärpa mig;).

Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar