fredag 11 september 2015

Fredagsmys hela dagen

God kväll!

Äntligen så var fredagen här. Ja, den är ju nästan slut förressten:). 

Dagen har varit bra, förutom att min hund fortfarande mår dåligt. Samma status som igår men precis likadant som förr när hon haft "vattensvans" så avvaktar någon dag till att ringa veterinären. Första gången gick det ju över efter tre dagar, utan djurdoktors-besök.

Gick upp kl 11 idag. Puh, det är tidigt när man jobbar natt. Men allt för att kunna somna snart. Startade min dag med frukost ute, som jag gjort hela veckan:).

Kvarg, musli och torkad banan i finaste skålen från Netto.

Efter frukost så började jag med lite av varje. Bl a så drog jag ut alla sängkläder för tvätt och vädring.  Sedan bakade jag lite inför mitt kaffe-besök senare på eftermiddagen.

Nu är det bara fina gästen som saknas;).

Efter mitt fika-besök så gick jag en liten runda med min hängiga hund. Hon följer gärna med ut men jag ser ju på henne hur ont det gör när hon går. Stackars henne:(.

Efter promenix så var det dags att börja med maten. Clara och jag hade bestämt att grilla.

I väntan på glöd så knäppte jag en cider.

Kvällens dukning.

Vi grillade kyckling med potatis och några kalla såser till. Inget märkvärdigt men gott ändå. Sonen kom förbi när vi åt så det slank ner en kycklingfile för honom med.

Efter maten så kollade vi lite på hockey. Leksand-Timrå. En av mina vänner har sin son spelandes i Leksand så det var klart att jag ville se honom. Och vinst för Leksand blev det:))).

Nu har jag krupit ner i min nybäddade säng. Tänker titta på en lite äldre film med Johan Falk. Ja ni har väl fattat efter den här veckan att jag verkligen gillar de filmerna;).

Och så här har Sally suttit mest hela dagen:(.


Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar