måndag 28 september 2015

Ny vecka

Hej hopp!

Jahopp, då var en ny vecka igång. Natten på jobbet har varit rörig som bara den. Puh! Men något positivt med röriga arbetspass är att tiden oftast går fort. Kl 04.10 var vi ute och tittade på den blodröda månen. Syntes väl inte så väl från oss men lite röd var den allt;).

Idag har vi ytterligare en solig och fin dag här i min stad. Dukade fram en frukost utomhus i solen. Premiärdrack ur en av mina nyinvesterade Greengate-muggar.


Dagens frukost i solskenet.Ge mig en liten kaka till kaffet lalala

Vi har fortfarande så mycket fjärilar i trädgården och jag tycker de är så fina. Har sprungit runt med kameran och jagat dem både igår och idag:). Inte så lätt att få bra bilder när fotografen inte är så duktig och objektivet inte är något speciellt. Men jag fotar och är glad ändå. Kanske kan investera i något finare objektiv någongång i framtiden.

 Nu ska jag klä på mig och göra mig iordning. När Tomas kommer hem ska vi åka iväg till bygghandeln. Han ska snickra en skrivbordsskiva till mig. Har ett fint gammalt bordsunderrede som han ska göra ett skrivbord av. Vill ha en liten egen vrå där jag kan sitta och tex blogga.

Ikväll tänker jag titta på programmet Heja Sverige. Ni missar väl inte det?

Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar