söndag 27 september 2015

Soliga söndag

Hej hopp!

Ojojoj vilket skönt väder vi har här i min stad idag. Klarblå himmel och t o m riktigt varmt. Gick att sitta ute och äta frukost, så varmt har vi det.

Tomas har varit så snäll idag och sprutmålat en del möbler. Bl a ett halvmånebord  som jag har lånat av en vän. Det står på tork nu så  "piffet" får vänta några dagar. Visar lite bilder när allt är klart.

Igår på vår shoppingrunda så köpte vi inte bara muggar från Greengate. Vi köpte ytterligare 6 stycken. Dem hittade vi på Mio-möbler. Nu kanske ni tänker, men herre gud hur många muggar köpte de?!? 11 stycken kan jag tala om då:).

Idag har jag bakat äppelmuffins. Dem har vi kunnat njuta av i solen med en kopp kaffe till, i några av de nya muggarna:).


Baka baka liten kaka.Färdiga! Formarna är köpta på Åhlens för väldigt längesedan. Skylten är beställd på nätet.

Nya muggarna från Mio. Endast 29 kr/st! Fynd tycker jag.Men vad har hänt med Sally? Idag mår hon helt plötsligt bättre:)! Hon rör på sig här inne, blir glad när någon kommer, äter mat och vill gå ut:))). Hoppas hoppas att det äntligen har vänt efter 3 veckor, vad det nu är/har varit för fel på henne.

Nu tänker jag slappa resten av kvällen med datorn i knät. Det tycker jag att jag får göra eftersom jag ska jobba 9 timmar i natt.

Kramis/Heléne


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar