lördag 19 september 2015

Vårt vardagsrum.

Hej hopp!

Här har vi en lugn och skön lördag. Solen lyser en del och temperaturen är skön för att vara september. Eller lugn och skön, Tomas håller på med lite av varje, men inte jag. Clara har åkt till Jönköping för att titta på hockey, HV 71 mot Växjö. Jag tycker att det är jätteroligt med hockey så mamma är allt lite avis.

I onsdags plåtade jag lite i vårt vardagsrum. Städade och fejade där inne förra helgen, så nu är det klart och höstfint. Igår flyttade visst ett halvmåndebord in också, men det får jag visa er någon annan dag.

Vårt vardagsrum. Soffor är från Ikea. Skåpet är köpt i en antikaffär och bordet har jag fått av en vän.

Fina rosor fick jag av min mamma häromdagen. Här i favokannan från Västergården.Fina doftljuset är inhandlat för endast 79 riksdaler!

Underbara Maileg. Vill ha hur många som helst!

Nymålat bord. Blev som nytt!

I fönstret ser det ut såhär. 


Och så var det vår lilla Sally. Hon mår fortfarande dåligt, även om det blivit en liten förbättring. Hon är duktig och tar sin medicin som hon ska äta i 10 dagar. Piper ibland när hon ska kliva ur sin säng, ligger mest och är allmänt "låg". Hoppas innerligt att medicinen ska hjälpa så hon blir samma glada vovve som hon brukar. Älskade Sally<3.

Nu ska vi fixa lite mat. Idag tar vi fram fritösen. Här ska friteras kyckling och vårrullar som min fina kollega har gjort.

Kramis/Heléne
 

1 kommentar:

  1. Alltid lika fint hos er och vackert med rosor! Så tråkigt att Sally inte är pigg än, hoppas hon kryar på sig. Kram Suss

    SvaraRadera