måndag 5 oktober 2015

Fröken trötter idag.

Hej hopp!

Varför kan man inte sova ibland fast man är trött? Har man jobbat från 17.30 - 05.30 i morse så borde man väl kunna sova?!? Nä, inte jag inte. Har väl sovit ca 3 timmar..... Till slut gav jag upp och klev ur sängen. Blir nog en tuff natt som kommer. Men bara sex timmar att jobba så det brukar funka även om man känner sig lite sliten. Hade lite information med vår arbetsledare  i natt. Hon berättade att på min avdelning så kommer det att börja två till. Och det är två personer som jag tycker väldigt mycket om så jag blev toppenglad:)))!

Imorgon ska jag få besök av en söt liten kille;). Han är 4 år och heter Hugo. Han är mitt endaste syskonbarn så jag är alltså faster till honom:). Han kommer hit tillsammans med sin farmor på eftermiddagen. Var ju tvungen att baka något till den lilla snyggingen. Så det fick bli chokladbollar. Brukar väl nästan alltid gå hem hos små 4-åringar<3.Hoppas det ska smaka lilla H.

Gjorde även några med polkaströssel på.

Strösslet köpte jag på Lagerhaus i lördags.

Och så måste jag provsmaka.....

.....till en kopp kaffe i fina muggen.

Nu ska jag ge mig ut i uterummet och måla på min hemmasnickrade skrivbordsskiva som min händiga lilla sambo har snickrat;). 

Må gott alla ni!

Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Härligt med positiva besked på jobbet ! Så gott med chokladbollar det gillar vi alla om man är 4 eller 90 år.Önskar dej en finfin måndag .Kramar Rita

    SvaraRadera