söndag 11 oktober 2015

Greengate Audrey raspberry

God kväll!

Härligaste söndagskvällen är här på länge för jag har semester i natt:)! Tjohoo vad mysigt att kunna titta på tv med sambon med ett glas vin i handen<3.

Idag har vi varit riktigt flitiga här hemma på Vitasjutton. Jag har höstat igen i trädgården och Tomas har snickrat och målat färdigt projektet han började med igår. Blev såå fint! Tänker visa bild på det imorgon. Sedan började han på nästa grej:). Ja han har lite svårt att sitta still den dära sambon jag har:). Igår kväll under middagen så råkade jag knysta om att jag skulle vilja ha ett vitrinskåp i köket. Vips så for han upp på vinden och hämtade ner ett gammalt skåp. Det har han kapat och gjort om idag. Blir nog kanonbra när det väl är på plats. Just nu håller han på att sprutmåla det för första gången<3.
 
Vi har haft en strålandes fin höstdag här. T o m så varmt att vi kunde sitta ute och fika. Vi invigde då vårt nya porslin. Japp, jag är alldeles galen i Greengate, jag vet.... Denna serien är hur fin som helst tycker jag. Kommer att passa fint i mitt vitrinskåp.


Fina fina Greengate!

Serien heter Audrey raspberry.

Färgen och mönstret är helt underbart fint!

Härligt att kunna inviga porslinet ute i solskenet.

Snickarn var fikasugen;).

Äppelpajen från igår smakade mums.

Nu ska jag snart slå mig ner i soffan och njuuuta av att slippa jobba till kl 05.30 imorgon!

Kramis/Heléne

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar