onsdag 14 oktober 2015

Oh la la, ett rosa inlägg

Hej hopp!

Idag har vi onsdag och dagens inlägg går i rosa. Solen skiner och hösten visar upp sin bästa sida. Har varit uppe och ätit lite mat och även gått en liten promenad med Sally. När det var klart så kröp jag ner under täcket igen, och här sitter jag nu:). 

För några veckor sedan så skickade jag efter lite posters från Desenio. Har inte köpt ramar till alla än så länge. Men en av de rosa fina har fått en ram i alla fall. Och den har fått ta plats på halvmånebordet.


Oh la la så läcker den är! Oops, jag fick visst också vara med haha.


En fin liten rosa hörna

Den fina Azalean är köpt på Ica Maxi från deras Rosa-bandet-kampanj.


Nähä, om jag skulle försöka ta mig upp från sängen snart. Trivs annars ganska bra här känner jag. En kopp kaffe hade inte varit fel.....men kaffet i det här huset är slut buhuuu!

Ikväll ska jag till en fin vän. Ibland träffas vi en stund innan jag börjar jobba. Så mysigt att dricka en kopp te tillsammans och "tjöta" lite:). Men som sagt, först ska jag ta mig upp från sängen.....

Kramis/Heléne
 

1 kommentar:

  1. Bara så himla fint med din rosa hörna ! Gillar månbord tycker det är så himla fint .Vart hittar jag det ? för ditt verkar vara nytt ? Så mysigt att gå hem till en vän och mysa och tjöta .Ha det gott fina du .Varma Kramar Rita

    SvaraRadera