tisdag 13 oktober 2015

Vedställ

Hej hopp!

Vaknade kl 12, kände mig pigg och färdigsoven. Låg ändå kvar i sängen en stund. Skönt och lyxigt att kunna göra så när man jobbar natt. Gick upp och dammsög nästan hela huset, diskade och plockade med lite tvätt. Värmde mig lite mat. Tog en promenad med Sally och nu har jag startat upp datorn och satt mig i min fina trivsamma lilla hörna. 

I helgen åkte Tomas och jag till brädgården för att köpa några brädbitar till att snickra ett vedställ av. Han har ritat och mätt på hur det ska se ut. Ved är en väldigt snygg inredningsdetalj tycker jag. Hög mysfaktor på det. Vi ville ha ett ganska rejält ställ. Dels för snygghetens skull men också för den praktiska biten, då vi slipper springa ut och hämta ved varenda kväll. Nu kan vi säkert elda 4-5 kvällar innan det är dags att hämta in nytt.


Det färdiga resultatet.

Läckert!

Rymmer en del gör det också.

I lördags var vi och lånade hem ett mosaikgolv att lägga framför kakelugnen. Vi har bestämt oss för det så ikväll åker Tomas till affären och beställer. Och innan nytt mosaik-golv så ska kakelugnen fräschas upp med vit färg. Kommer att bli kalas bra:).


Nya golvet kommer att se ut så här:).Nu mina vänner ska jag ta en till promenad med min lilla fyrbenta sötnos. När det är gjort så tänker jag dricka en varm, stor och god kopp kaffe. Såg att räkneverket passerat 800 besökare:)! Måste ju alltså vara några flera än min sambo, min dotter och min mamma som besöker mig här;). Kul:)!

Ha en fortsatt fin tisdag alla mina läsare:).

Kramis/Heléne
 

1 kommentar:

  1. Åh vad fint det blev med veden😃
    Hälsa min lilla gostjej❤️

    SvaraRadera