måndag 2 november 2015

Jag och mitt porslin❤

Hej hopp!
Ny och solig vecka har startat. Och november är här. Och 12 grader varmt! Härligt!

Natten på jobbet gick som en dans. Såå roligt att vi fått "tillökning" på min avdelning. Två läckra brudar började hos oss förra söndagen och jag blev jätteglad:))).

Sovit hur dåligt som helst idag. Hantverkarna har börjat med renoveringen i vårt badrum. Puh! Väcktes tidigt av en Sally som skäller och en hantverkare som börjar "bila" bort golvet. Jaja, får leva med detta ett tag. Sova får jag göra någon annan dag;).

Alltså, vad är det för fel på mig och mitt intresse för porslin? Tycker att det är såå roligt att köpa muggar, skålar mm mm. Gillar ju speciellt porslinet från Greengate, men annat går också bra:). Idag har jag hämtat ut två paket. Ett från Elsas hem och ett från Sofias hus. Blev såå nöjd. Använde den ena muggen till frukosten idag. Det är egentligen en tekopp, men gick liiika bra att ha kaffe i den;).


Dagens frukost med nya porslinet.

Tekopp i serien Wilma vintage från Greengate.

Porslinssked från Greengate i serien Bianca warm grey.

Dricksglas, också det från Greengate. Haven white heter det.


Två praliner från Lindor fick följa med hem från Maxi. Jordgubb och hasselnöt är smakerna. Den bruna var bäst!

Gulligt öra på tekoppen.


Nu ska jag klä på mig och gå en sväng med Sally. Sedan måste jag nog försöka att vila en stund innan nästa jobbnatt startar.

Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Åh vad jobbigt att du inte får sova! Hoppas nu de där hantverkarna är färdiga snart, tyvärr brukar de ju ta längre tid på sig än de lovar... Alltid lika fint porslin hemma hos dig! Kramis

    SvaraRadera