onsdag 11 november 2015

Olivträdet.

God kväll!

Onsdag och lille-lördan är här. Ställde klockan på tidigt idag. Kl 12 faktiskt. Ja, jag vet att det är alldeles för tidigt när man jobbar natt men har inte gjort mycket annat än sovit de två senaste dagarna så jag kände att det fungerar bra att gå upp vid den tiden idag. Började dagen med att räfsa upp alla löv från äppelträdet på framsidan. Efter ca 2 timmar var jag klar och nöjd med mig själv. Sedan kom min mamma och drack en kopp kaffe tillsammans med mig.

Badrumsrenoveringen går sakta men säkert framåt. Idag är det flytspacklat och klart så imorgon kommer de för att lägga nya golvet! Såå spänt och full av förväntan:)

I våras så köpte jag ett olivträd på Granngården. Det har trivts och klarat sig fint i vårt uterum under hela sommaren. Förra veckan bar jag in det i vårt sovrum. Tänkte att det kanske kunde stå där över vinten. Vi har ganska svalt där inne och rätt mycket ljus blir det från altandörren. Jag provar. Börjar bladen ramla av så får jag väl hitta någon annan plats för det.Trädet passar så fint i vårt sovrum tycker jag. Hoppas det kommer att trivas.Min lilla knasiga, söta men ovårdade löptik ville vara med på bild idag.
 
 Japp, kan inget annat än att hålla tummarna för att mitt träd kommer överleva vintern var det än ska bo.


Kvällens fika är framdukat. Ful bild tagen med min mobil. Morr!


Nu väntar jag på att Tomas och Alma ska komma hem. Har dukat fram lite kvällsfiika för oss 3.

Kramis/Heléne
 

1 kommentar:

  1. Olivträdet passar jättebra där det står. Jag brukar också ta in vårt olivträd och låter det stå vid ett svalt stort fönster. Alla blad brukar det tappa, men då är det nästan dags att sätta ut det igen. Ha det gott! Kram Camilla

    SvaraRadera