torsdag 19 november 2015

Tråkigt besked och hemmagjord glass

Hej hopp!

Natten på jobbet var tråkig och ledsam. Fick nämligen besked från vår arbetsledare att det ska dras ner på folk från nattskiftet. Anledningen var att det är lite sämre att göra nu och en tid framåt, som det brukar vara denna delen av året. Alla blev inkallade till arbetsledaren för besked om vad som ska hända med en själv. Och vet ni....jag får fortsätta att jobba natt! Blev sååå glad:))). Tjohooo!

Badrumsrenoveringen går framåt. Kaklet är på plats och idag är det fogat. Hoppas de kommer och monterar inredningen imorgon. Då kaaaanske vi har dusch i helgen:).

Imorgon kväll kommer"mina tjejer" hit. Ska bli jättekul att ses igen. Vi har flyttat fram träffen några veckor pga vår renovering. Inte så kul att ha gäster när det ligger en duschkabin bredvid matgruppen;). Men imorgon kväll hoppas jag att den är borta och vi får en mysig kväll med god mat, gott dricka och mys. Har förberett lite för efterrätten idag. Dammade av min glassmaskin och gjorde två satser vaniljglass.Fint dl-mått i emalj som inhandlades i lördags.

Glassmaskin från OBH Nordica.

Fix färdigt! Hoppas den är godare än vad det ser ut:).

Kramis/Heléne


 

2 kommentarer:

  1. Vilken tur i oturen att du får behålla ditt jobb. Gott med hemmagjord glass. Hoppas ni får en trevlig kväll imorgon. Kram Camilla

    SvaraRadera
  2. Så bra att du fick jobba kvar på natten. Ska bli så mysigt att träffas imorgon och jag ser fram emot efterrätten :) Kramis

    SvaraRadera