tisdag 1 december 2015

Första december

Bild från Pinterest.
 
 
Hej hopp!
 
Ja då var julmånaden här igen. Tiden går så fort. Känns som om det nyss var sommar och jag befann mig.....
 
.....på stranden i Kroatien.


Men nu är det nu, och julmånaden är alltså kommen! Jag bor just nu hos mina föräldrar. Vi har nämligen börjat med ett nytt renoveringsprojekt hemma. Tvättstuga och hall ska få sig en makeover. Snickarna har lagt golvvärmen och gjutit för att kunna lägga klinkers.Så just nu kan vi inte komma in i huset genom ytterdörren utan får klättra in igenom ett fönster:). Kommer inte in i vårt sovrum heller, då det ligger i anslutning till tvättstugan  Så i och med detta stök så har jag valt att flytta hemifrån i några nätter:). Mina föräldrar är på resande fot så det passade ju alldeles utmärkt för mig att bo hos dem;).

Idag när jag vaknade så lyste solen så härligt. Kokade mig lite kaffe och satte mig i mammas vardagsrum. Hon fick nya numret av Lantliv i brevlådan igår så den bläddrade jag igenom och tittade på alla fina bilder som brukar vara i min favo-tidning. Härlig start på en ny dag. Tyvärr så är min kamera och dator ingjutna i sovrummet hemma så alla bilder är från min mobil. Och bloggar gör jag från mammas dator:).


 

 
 
Är ganska nyligen hemkommer från staden. Sally och jag har varit och bytt däck på bilen. Var visst dags för det;). Nu väntar jag på att Clara ska komma hem efter sin handbollsträning. Då ska vi käka lite och sedan hänga vid tvn tills jobbet kallar.
 
Må gott!
 
Kramis/Heléne


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar