tisdag 15 december 2015

Frostig morgonHej hopp!

I morse när jag åkte hem från jobbet så var det vitt, frostigt och kallt. Inte många dagar denna vinter som vi har haft minusgrader och rimfrost. Mest varit regn,rusk och en herrans massa blåst.

Väl hemma så la jag mig som vanligt. Hann lagom hamna i lite lagom skön dvala när Sally börjar låta. Vi hör en bil utanför. Tomas far upp som skjuten ur en kanon. Hantverkarna kommer! De har inte visat sig här hemma på två veckor och sagt att de skulle komma tidigast i morgon. Men plötsligt så händer det:). Äntligen ska vi bli med klinkers i tvättstuga och hall. Woop woop:)! Tomas visade "jobbarna" vad de ska göra och jag snurrade vidare i sängen men insåg efter en stund att jag inte kommer att somna. Kissnödig, hungrig bla bla bla. Gick upp, gjorde frukost och sjönk ner i soffan tillsammans med Musikhjälpen. Och här sitter jag fortfarande. Tänker lägga mig efter lunch istället och försöka sova i eftermiddag. Wish me luck.
Sally tyckte verkkligen om den lite kalla morgonen.

Ha en fin tisdag alla ni!

Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Vilka fina bilder! Såå vackert bara det blir lite frost. Idag 10 grader plus, fy vad tråkigt... Hoppas din vecka gick bra inte många dagar (nätter) kvar att jobba nu :) Kramis

    SvaraRadera