tisdag 29 december 2015

Tillbaka:)!

Hej hopp!

Här är jag igen efter en frivillig liten bloggpaus. Detta bestämde jag mig för när jag började att blogga denna gången. Att kunna strunta i att göra inlägg om jag verkligen inte har lust. Bloggade för ett antal år sedan. Höll på i några år med en blogg som hette Lilla gårdshuset. Efter att då ha bloggat en tid så blev det nästan lite av ett stressmoment. att jag var tvungen att göra inlägg. Och så har jag bestämt att det INTE ska bli denna gången. Jag bloggar när jag vill och har lust. Och idag har jag lust:).


Årets sötaste lilla gran här hemma hos ossJulen för mig har varit fin. Firade den med mina barn, föräldrar och en av mina två bröder. Vi hade en mysig och rolig dag tillsammans. Tomas firade med sina föräldrar och barn. Många fina julklappar fick jag. Bl a kudden på bilderna nedan. Den var från min snälla mamma.


Kudden kommer från Svenskt Tenn och är i den helt nya gråa färgen. Fiiiiin!
Idag har jag haft besök av två mycket härliga vänner till mig. Såå roligt att ses och kunna sitta ner och prata om ditt och datt.

Och ikväll ska jag cykla ner till staden för att möta en annan väldigt fin vän. Vi tänkte dricka lite vin och tjöta på en av stadens restauranger. Ska bli himla skoj:)!

Och igår så for jag iväg och köpte mig en ny bikini och strandklänning inför min lilla resa som snart ska ske. Känns bra:). 


Må gott alla ni!

Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar