söndag 31 januari 2016

Fina presenter igen:)

Hej hopp!

Ja så har jag jobbat en vecka och vardagen är i full gång. Det har gått bra och har varit roligt att jobba med alla tjejerna igen. Var ju ett antal månader sedan jag gjorde det. I måndags så överraskade de mig riktigt ordentligt på jobbet med att gratulera mig på bemärkelsedagen. Fick så fina saker och blev riktigt glad.T o m rörd till några tårar;).


Presenterna från kollegorna

Underbart fin bukett!

Doftljus i finaste burken.


Igår hade jag kalas för min släkt. Det blev lyckat och trevligt. Clara och jag pysslade och gjorde fint här hemma. Och vi blev så nöjda med bl a dukningen som gick i rosa färger. Clara vek servetter och hjälpte till med lite av varje. TACK snälla rara dotter för all hjälp inför kalaset. Jag hade tagit lite bilder men de har tyvärr försvunnit ur kameran så jag kan inte visa hur det såg ut. Blä!

Idag har jag skjutsat och hämtat Clara i skidbacken. Själv följde jag med en vän och tittade på hennes dotter som spelade handbollsmatch.

Nu har jag ätit och städat undan allt efter gårdagens kalas. Sitter just nu i soffan med en kopp kaffe. Och som det känns just nu så tänker jag sitta kvar här resten av kvällen om inget roligare dyker upp.

Veckan som kommer har jag mycket roligt inplanerat. Fyra kvällar ska jag nämligen träffa vänner. Jiihaaa:)!

Ha en skön söndagskväll!

Kramis/Heléne

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar