söndag 24 januari 2016

Hemma igenHej hopp!

Ja då var vi hemma igen och solhatten hänger på soffkanten. Kom hem i fredags kväll efter att ha rest i 24 timmar. Trötta och ganska slitna kom vi hem till ett kallt Sverige med mycket snö. Ca 40 graders skillnad blev det från att vi klev på flyget på Dominikanska republiken till vi klev av på Arlanda i Stockholm. Brrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

Igår gjorde vi inte många knop här hemma. Tog en lååååååång sovmorgon eftersom vi varit vakna i 36 timmar. Åkte och handlade lite på eftermiddagen för kylskåpet ekade tomt. Köpte även lite nya blommor till alla tomma krukor här hemma.

Köpte även en orkidé och lite annat smått och gott.

Idag jobbar Tomas en stund. Clara har jag skjutsat iväg till skidbacken. Själv har jag varit ute en runda i snön med Sally som fullkomligt älskar detta väder. Sedan har jag pysslat med lite av varje här hemma. Har lite julsaker som stjärnor i fönstren kvar så dessa håller jag bl a på att ta ner.
I fredags när vi kom med tåget så var Alexander och hämtade oss. Fick då min födelsedagspresent av honom.


Finaste vantarna från Odd Molly från Alexander.
 


Eftersom jag har köpt mössan till mig själv så blev jag extra glad:)!

Nu ska jag duka fram och fixa lite, för snart kommer mina föräldrar hit på lite fika:).

Sen är det dags att börja förbereda sig för arbete igen efter 3 veckors ledighet. Ska jobba 2-skift i 4 veckor nu, men sedan blir det nattjobb igen:).


Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Välkomna hem igen efter den härliga resan! Fin present från Alexander. Ha det gott, snart ses vi, kram

    SvaraRadera