onsdag 6 januari 2016

Överraskning

Hej hopp!

I måndags kom Alexander hit och sa: -"På onsdag har jag bokat bord på stan. Tänkte att du, jag och syrran ska ut och äta. Du fyller ju för sjutton 50, så det måste vi ju fira!"

Så igår var det då dags. Vi gav oss iväg till staden för att möta upp Clara. Vi skulle äta på bowlinghallen var det sagt, så vi åkte dit. När jag kommer in där så ser jag först min mamma. Sedan ser jag min pappa, som bor i Norrköping. Och sedan upptäckte jag min sambo och hans barn. Och även min svägerska med sonen Hugo ser jag också. Oj vad glad och snopen jag blev och inser att jag är totallurad av Alle:). När jag står där och snicksnackar med alla så knackar någon mig på ryggen. Vänder mig om och möts av dessa två.......
Min moster och morbror från Ludvika var också där! Såå glad och överraskad jag blev! Och visst är de snygga:)! Utklädda så tjusigt, dagen till ära;). De hade inte dessa kläder på sig hela kvällen, om någon tror det:). 

Började med att spela bowling. Sedan åt vi buffé inne på bowlinghallen. Avslutade kvällen med kaffe, tårta och mycket gott dricka hemma hos oss. Kl 02 åkte alla gästerna hem. Såå glad för allt de ordnat för att just lilla jag fyller år.

Fick så fina presenter också. Visar här några stycken.


Från mor och far

Äntligen har jag ett smycke från Efva Attling! Har stått överst på min önskelista i mååånga år.Fin dalahäst i betong

Lite gott att dricka

Ja det var några av alla fina presenter jag fick.
TACK TACK TACK för allt, alla nära och kära!


Snapchat av Alle:)

Alle fick napp igår kväll....

Nähä ni mina vänner! Nu ska jag dricka lite glögg, packa och vänta på att få åka på semester:).

Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Åhh vilken rolig överraskning!! Trodde det var din mamma som var utklädd, så lika. Så fina presenter du fick också. Nyfiken på den där resan, verkar inte som att det blir till Åre eller...? Stor kram

    SvaraRadera