söndag 7 februari 2016

En vecka av firande.

God söndag!

Denna veckan har jag inte gjort så mycket mer än jobbat och firat. Veckan började med en fika på stan med fina kollegan. Vi hade inte träffats på en månad så det fanns mycket att prata om:). Fick en fin blomma av henne.TACK!

På onsdagen var jag och Clara hembjuden till en kär gammal vän. Hon bjöd oss på goda räkmackor. Gotteligottgott:). Fick en fin karaff från Eva Solo av henne. TACK så mycket.
I fredags var det dags för tjejträff. Vi skulle hem till Åsa som bor en bit utanför min stad. Vi skulle få skjuts både dit och hem. Susannes man skulle skjutsa oss dit. Men oj så lurad jag blev igen. De kom och hämtade mig båda två. Överraskade mig med en fin blomma och så for vi iväg till staden där de hade bokat bord på en restaurang. Där bjöd de mig på förrätt, varmrätt, vin och kaffe. Och vi hade det alldeles fantastiskt trevligt. Fina fina vänner jag har! TACK för allt

 Här kommer lite bilder från kvällen. Vissa bilder är tagna av Susanne, som även hon bloggar här! 

Fina buketten från flickorna


Här har ni mig, födelsedagsbarnet;) 
Igår hade jag besök av en annan fin vän. Vi fikade och hade en trevlig stund tillsammans, som vanligt. Blev gratulerad även av henne. En fin blomma och ett presentkort fick jag. TACK snälla C!
Idag gör jag absolut ingenting. Sitter faktiskt i nattlinne än haha:). Och som det känns nu så kommer jag att se ut så resten av dagen.

Imorgon börjar sista veckan på 2-skift, sedan blir det natt igen:). Ska bli skönt även om det har gått bra och varit kul att jobba med alla brudarna.

Nu ska jag dricka kaffe och äta semla. Mums!

Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Klart du ska bli firad vännen! Kul med överraskning och mysig kväll vi hade. Kram Suss

    SvaraRadera