måndag 1 februari 2016

Ny månad och ny vecka

Bild från nätet.

Hej hopp!

Ja då var vi redan inne i februari. Förra månaden bara for förbi. Kanske beror det på resa och födelsedag, vad vet jag. En rolig månad har det varit i alla fall:).

Och första veckan denna nya månad tror jag också kommer att bli toppen:). Jag har så mycket skoj att se fram emot med flera träffar tillsammans med goda vänner. Men fick starta veckan och februari med att gå till doktorn. Ända sedan vi kom hem har jag haft lite ont i ett öra. I natt blev det mycket värre! Ont på kinden, ner på halsen och ont i tandköttet. Ringde vårdcentralen och fick en tid direkt. Troligtvis en jäääättestor vaxpropp. Så nu blir det revaxör i tre nätter som Clara får leka sjuksköterska och droppa i. På fredag ska jag tillbaka till läkaren och då ska de väl förmodligen spola örat. Ajajaj vad ont jag har:(.

Ikväll har jag varit på stan och träffat min fd arbetskamrat. Hon är kvar på samma företag som mig men bytt avdelning och blivit en liten "kontorsråtta";). Såå roligt att ses och tjöta lite. Fick en fin blomma av henne. Tack snälla!

Alltså, vad gjorde jag utan mina vänner?!? Tänk vad livet skulle vara tråkigt om jag inte hade alla Er rara människor i min närhet. Ni är bäst!


Bild från nätet.


Kramis/Heléne

2 kommentarer:

  1. Nej vad tråkigt att du fått ont i örat! Hoppas det snart blir bättre, skönt att ha en egen sköterska ;) Ska bli så kul att ses på fredag, länge sen nu. Kramis

    SvaraRadera
  2. Ajajaj, ett ont öra är inget kul. Hoppas att du snart kryar på dig. Såg vilken fantastisk resa ni har varit iväg på, underbart! Ha det gott! Kram Camilla

    SvaraRadera