tisdag 10 maj 2016

Mitt nyaHej hopp!

Här är jag igen. Inte riktigt samma jag just nu, men kommer att bli. Som ni kanske förstått av mitt senaste inlägg så har det hänt en del i mitt liv de senaste 5 veckorna, därav mitt inte-bloggande-på-fem veckor. Jag, min dotter och vår Sally har flyttat från huset på nr 17. Hände en tråkig sak som jag inte tänker gå in på här och som gjorde att vi inte kunde bo kvar i huset. Nu bor vi mitt i vår stad, mitt i centrum i en jättefin lägenhet. Mina barn har världens snällaste pappa som lät oss flytta in i hans lägenhet och han flyttade i sin tur till sin särbo. Snälla snälla människa❤. Kan inte beskriva i ord hur tacksam jag är för att han hjälpte mig med denna fina bostad. Kan heller inte i ord beskriva hur tacksam jag är för ALL hjälp jag har fått från mina barn, föräldrar och världens snällaste vän vid namn Marie dessa hemska veckor. TACK TACK TACK alla! Ni är värda allt guld i världen!

Nog om detta. Jag kommer att fortsätta med att blogga. Jag tänker inte att ändra namn på bloggen, även om jag nu bor på nr 8:).

Vår nya bostad är som sagt en lägenhet mitt i centrum på ca 130m2. Det är en gammal lägenhet med 2,70 i takhöjd, fina gamla parkettgolv, öppen spis och en terrass på taket. Här kommer mitt liv att bli toppen, bara jag får landa i allt. Är på väg att göra det. Känns så idag iaf:). Mina första bilder blir från min tv-del. Har tre stora allrum och ett av dem är detta.


Min fina nyinköpta Maileg-kanin 
Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Så viktigt med familj och nära vänner i såna där svåra situationer. Skönt att det löste sig med lägenheten och jättefint du fått det. Stor kram, Suss

    SvaraRadera