söndag 15 maj 2016

Regnig pingstdag


Hej hopp!

Ja då är vi mitt i pingsthelgen 2016 och just nu öser regnet ned utanför mitt fönster. Men det gör inget. Tycker att det känns ganska skönt att gå här inne och pyssla med lite av allt möjligt och lyssna på musik. Just nu spelas Daniel Adams-Rays nya låt, Isabel. Bra bra bra!

Helgen har varit mycket bra. Sedan Clara och jag flyttade in i hennes pappas lägenhet så har hon bott hos mig hela tiden. Förutom varannan helg då hon åkt till honom i Eksjö. Och denna helgen är hon där så Sally och jag är alldeles för oss själva. 

I fredags var jag på AW med en fin vän. Vi hade så mysigt. Det var första gången jag träffade henne sedan min flytt så det var skönt att få prata lite.

Igår var jag hos en annan fin vän som nyligen fyllt år. Fick nybakad rabarberpaj som var så mumsig. Även henne var första gången jag träffade sedan flytten så blev en del ventilerat där också;). På kvällen var jag ute på ett "hak" här i staden och drack lite gott. Trevligt!

Nu har jag nyligen haft Clara och hennes pappa här en stund. Vi har fikat och P har packat lite från sina garderober.Välkommen hem till oss säger Sally!


Första syrenbuketten för denna sommar! Ni skulle känna doften!

 Några bilder från vår hall. Den är stor, rymlig och fin. Golvet är kanske inte det roligaste jag har sett men det är faktiskt lite finare i verkligheten;). Färgen gör sig inte riktigt rätt på bilderna.

Må gott alla ni!

Kramis/Heléne

 

1 kommentar:

  1. Underbart, jag längtar efter den finaste doft jag vet men hos oss dröjer det ett tag än.
    Susanne

    SvaraRadera