söndag 5 juni 2016

Cykeltur

God kväll (natt)!

Idag (igår;)) startade Clara och jag dagen med frukost ute on the rooftop. Härligt väder just då. Efter frukost gav sig Clara iväg till sitt extra-jobb som är på ett hotell här i vår stad. Jag gick här hemma och pysslade med lite av varje när himlen öppnade sig. Regn och åska. Då drog jag igång med lite städning. Framåt eftermiddagen blev det något bättre väder. Sally och jag tog med oss kameran och gav oss ut på 1 timmas cykeltur.Plockade lite blommor.

Min fina fina cykel.


Dessa två snyggingar simmade med oss en bit.Efter cykelturen cyklade vi ner på staden och till hotellet där Clara jobbar. Där gjorde vi ett drickastopp;).


Rosévin till matte och här kommer C med vatten till vovven.


Gulle<3

När vi kommit hem så satte jag de nyplockade blommorna i vatten. Åt sedan en bit mat. På kvällen var jag ute på staden och drack en cider med en vän. Sedan blev det film på tvn.
 
Mina nyplockade blommor från cykelturen i fina kannan från Greengate.Nu är det sovdags. Imorgon börjar C väääldigt tidigt på hotellet för att plocka fram frukosten till alla gäster. Jag tänker åka dit och äta frukost.

Sov gott!

Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar