söndag 19 juni 2016

Min helg!Hej hopp!

Första helgen utan Clara är snart över. Det har känts lite tomt men ändå bra för jag vet att hon har det så toppen där i Vimmerby. Och jag har inga problem med att roa mig själv:). När hon ringde imorse, på väg till jobbet så kvittrade hon som en fågel när hon berättade att det skulle vara personalfest ikväll:). Såå roligt!
Helgen har bestått av bl a övertid på jobbet i fredags natt. Det var inga problem att jobba 6 nätter i rad mer än att helgen blir ganska kort. Slutade igår morse och så ska jag börja igen om några timmar. Men vad gör det, är ju långledig till helgen och snart är det semester.

Igår var jag på kalas hos min mamma som fyllde år i måndags. Min lillebror med familj var också där. Även Alexander. Vi fick så god mat och hade mycket mysigt. Hugo (mitt syskonbarn) och jag spelade spel på Ipaden och skrattade om vart annat:))).

Idag har jag varit ute på några fotorundor med Sally. Är såå roligt med det nya objektivet, trots att det går ganska dåligt. Men vad gör det. Man är ju en glad amatör:)). Har även "hängt" en hel del "on the rooftop". Här kommer lite (eller mycket) bilder från dagen.


Mycket slapp på altanen idag.

Mums mums mums!


Många fåglar som flyger förbi när jag ligger i lounge-soffan och tittar upp i himmlen.


Sämsta bilden när Sally och jag delade på en glass:).

Alltså, tummen upp för dessa fina gärdsgårdar. I like it!Hunden var visst tvungen att gå förbi mitt i all blomster-plåtning;)....

.....och rulla sig på gräset är hur skönt som helst:).


Ha en fortsatt fin söndag alla ni!
 
 Kramis/Heléne
 

1 kommentar:

  1. Så många fina bilder du tagit! Spännande sommar för Clara nu då. Kram Suss

    SvaraRadera