söndag 26 juni 2016

Min midsommarafton

Hej hopp!

Här sitter jag i min säng med datorn i knät. Har varit bortrest sedan i torsdags middag med min vän T. Vi har firat midsommar i Malmö/Köpenhamn.

Åkte som sagt var i torsdags. När vi kom fram till Malmö och var incheckade på hotellet så gick vi ut en runda. Hamnade på underbara Lilla torg mitt i centrala Malmö. Där satte vi oss på ett mysigt hak som hette La grappa. Jag drack en god Aperol. Sedan drog vi vidare till Bishop arms där vi åt en bit mat.


Hotell St Jörgen i Malmö.

Snygga lånecyklar på hotellet:).


Midsommarafton var tanken att tillbringa i Köpenhamn, så vi gick upp i bra tid på morgonen. Åt frukost och gav oss iväg till tågstationen. Köpte våra biljetter och for ner på perrongen. Där började det att ropas ut i högtalarna att ett efter ett tåg var inställt till Köpenhamn pga elfel. Allmänt kaos och måååånga irriterade resenärer! Och varmt!!! Ersättningsbussar var insatta, sas det..... Men efter ett antal timmar i väntan på dessa bussar, och vaaarmt så gav vi upp! Löste in våra biljetter till dagen efter och åkte ut till Turning torso istället. Och wow vad fint det var där! Åt gott, drack gott, satt i gräset och tittade på folk, strosade runt och hade det allmänt slappt. Väl tillbaka inne i staden igen så åt vi en bit mat, lite häng i baren på hotellet och så var dagen slut.
Var inte på tabilder-humör dessa dagar, så därför mest tråkiga bilder. Imorgon tänker jag visa er bilderna från midsommardagen. Hoppas de är liiiite roligare iaf:).


Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar