söndag 7 augusti 2016

Arbetet kallar!

Hej hopp!
 
Sitter här i soffan och dricker kaffe och äter av blåbärspajen jag bakade igår. Köpte 1 kg bär på torget som det bl a har blivit en paj av. Har tittat på OS-handboll för herrar som det tyvärr blev förlust för. Men damerna vann ju i natt:)! Såå roligt att titta på den sporten tycker jag. Full fart hela tiden.
 
God blåbärspaj. Porslinet från Greengate har ett av mina favoritmönster. 
 
Om 1 1/2 timma börjar jag jobba. Då är semestern slut för denna gången. Ska bli rätt ok att komma igång. Det enda som är tufft är att Sally blir ensam i 10 timmar i natt:(. Stackars lilla vovve. Men nästa söndag är Clara hemma så då blir det bra för vår fyrbenta igen.
 
Arbetsbyxorna ligger redo på sängen för att få börja jobba:).
 
 
Min semester i år har inte varit den bästa jag varit med om. Ganska långtråkigt ibland för jag har varit mycket själv. Även mycket hemma, vilket jag inte tycker är så roligt i o m att jag älskar att resa och fara runt. Men eftersom jag inte har haft någon att åka bort med i 1 vecka eller 2 så har det blivit så här. Och det är konsekvenserna av vad som hände i april då jag var tvungen att flytta till egen lägenhet. Nästa sommar ska bli mer händelserik, det har jag lovat mig själv;).
 
Ha en fin kväll alla ni! Och i natt hejar vi på Sarah Sjöström som ska simma snabbast i OS:)!!!
 
Må gott!
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar