onsdag 28 september 2016

Hela Sverige bakar

Hej hopp!
 
Igår kväll började ett av mina favoritprogram på tv, nämligen Hela Sverige bakar:)! Tycker att det är så roligt att se alla dessa sk amatörer som är såå duktiga och skapande. Vill mera kalla dem proffs! I somras när jag var på semester några dagar i Mariefred så besökte jag Taxinge slott, där programmet spelas in. Finns ett konditori på slottet med massor av kaffebröd. Ca 65 sorters hembakat och norra Europas största kakbord. Ja det är faktiskt sant:). Man kunde bl a köpa Gladys del Pilars vinnarbakelse från Hela kändis-Sverige bakar, vilket jag gjorde. Var faktiskt lite extra kul att se programmet igår eftersom jag kände igen en del av miljön.
 
Överst, Taxinge slott. I mitten, ångbåten från Mariefred, vilken man såg i programmet igår och längst ned en bild från den mycket fina slottsparken. Bakelsen är Gladys vinnar-skapelse.
 
Idag ska Sally äntligen få klippa sig. Hon är ganska tovig, långhårig och luktar illa. När jag var i Karlskrona i helgen så fick Sally vara hos grannen. Under någon av promenaderna den dagen så hade min fyrbenta vän hittat något illaluktande att rulla sig i. Blä! Hon stinker!

En något långhårig Sally, men söt ändå.


Nu ska jag ta en promenad med vovven. Sedan händer nog inte så mycket innan det är dags att fara till hundfrisören.

Må gott!

Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Jag gillar också det programmet men missade att det började igår... Kanske nåt för duktiga dig att ställa upp i! De är roliga de där tjejerna som rullar sig i skit! Svea fick jag sanera förra veckan efter att hon hade rullat sig... Fin den är Ernst krukan, har gett bort några såna men ska nog köpa en själv till stugan. Kul att se lite mer av hela vardagsrummet, fint det blev. Kram Suss

    SvaraRadera