lördag 24 september 2016

Hockeylördag

Hej hopp!
 
I morse, ganska tidigt, for jag, Alexander och min vän Marie iväg till Karlskrona. Där skulle vi se två stycken hockeymatcher. KHK-SSK J20 SuperElit och KHK-Leksand i en SHL-match. Var framme i Karlskrona 1 timma innan första matchen började så vi startade vårt besök i staden med en fika i solen.
 
Bilder från bilfärden och en förvirrad KHK-supporter mitt i city:).


 
Efter lite förtäring i solen så drog vi iväg till arenan där J-20 skulle spela. Alle har två polare som spelar för KHK så det var därför vi tittade. Ja vi två tanter ville ju också kika såklart, hockeygalna som vi är;). Efter matchslut, som tyvärr blev förlust för vårt lag så for vi in till city igen för lite käk. Vi åt på Scandic som är beläget precis vid vattnet. Såå fint och mysigt.
 


 
Efter lite käk, och en kall öl till mig:) så for vi tillbaka till arenan där nästa match väntade. Då var det sammandrabbningen mellan KHK och Leksand som hägrade. Eftersom Maries son spelar i Leksand så hejade vi självklart på dalmasarna men som tyvärr fick stryk med 3-1.
 

Från KHKs intro. Tyvärr så fick jag inte "plåta" under matchen med min systemkamera. Blev tillsagd före matchen, så det blev att använda mobilen istället.

 
En mycket fin och mysig dag på alla sätt och vis tillsammans med bästa sällskapet. TACK för denna dag!
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar