lördag 10 september 2016

Nytt tv-rum

Hej hopp!
 
Idag har det fixats och grejats här hemma. I morse kom barnens pappa hit för att hämta saker. Eftersom jag flyttade på några dagar från min fd sambo i våras och allt gick väldigt hastigt så hade jag först ingenstans att bo. Barnens pappa var då så snäll och lät mig flytta in i hans lägenhet och han flyttade till Eksjö och blev sambo där. Han lämnade då alla sina saker här hemma. Och dessa har han varit och hämtat idag. Och vips så fick jag ett till rum:). Så på förmiddagen var våra vänner här och hjälpte mig att flytta in tvn i mitt nya rum. Tur det finns en snickare i vän-kretsen när livet tar en tvärvändning och man behöver lite hjälp. Och jag fick ett nytt tv-rum:)
 
 
Ner med tvn och upp igen i nästa rum;).

Nya golvlampan kommer äntligen till användning. Överkast från Greengate fick bli sofföverdrag.

Ett av mina gamla skåp fick byta plats. Och tvn är på plats.


Ett svartvitt gammalt foto på mig fick komma fram.


Den öppna spisen håller på att pyntas.
 
Japp, det var en liten "titt" i mitt nya rum. Är inte på långa vägar färdig än så därför visar jag bara litegrann. Kommer mera sedan.
 
Nu ska jag äta thaimat:). En av mina thailändska kollegor bjöd på mat i torsdags på jobbet. Blev så mycket över så vi fick ta med oss hem. Snälla människa.
 
Kvällen tänker jag tillbringa i soffan framför tvn i "nya" rummet:).
 
Kramis/Heléne


2 kommentarer:

 1. Vad kul att du fått ditt nya rum nu! Blir spännande att se, snygg den är din nya golvlampa. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Hejsan,
  Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag.
  Är du redan medlem? Då får du gärna tipsa dina bloggvänner om oss.
  Åldersgräns 16 år.
  Mvh, Karin

  SvaraRadera