fredag 2 september 2016

Tråkigt besked

Hej hopp!
 
September är här, sommaren är över och hösten har börjat. Och natten som var på jobbet så fick jag ett mycket tråkigt besked. Efter ca 14 månader på nattskiftet så är det slut med det. Börjar jobba tvåskift på måndag. Ja, ni läser rätt, på måndag! Här snackar vi framförhållning:). Fick inget svar på vilken tid jag ska börja på måndag. Det ska visst komma ett sms i helgen ang det.... Kan ju vara bra att veta om jag ska ställa kl på 04 eller om jag börjar kl 14:). Jaja, förstår att man måste göra åtgärder om det inte fungerar på arbetsplatsen. Det som är irriterande är denna framförhållning...eller inte. Men nu ska jag inte vara en bitter tant;). Är bara att gilla läget eller att själv ta tag i saken och hitta på något annat. Tänker jobba över i natt som jag planerat. Punkt på detta!
 
 

 
Just nu sitter jag i soffan och hänger, dricker kaffe och äter ett vaniljhjärta. Känner mig inte på toppen-humör efter natten. Får tänka på den mysiga tjejträffen jag var på igår kväll så blir jag kanske lite gladare:). Ska haffa tag i målarpenseln om en stund och fortsätta i köket.
 
Ha en skön fredag alla mina vänner!
 
Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Oj oj, det var betydligt snabbare förändring än vad du trodde.... :( Vi får höras om nästa träff om det inte passar. Bra med lite gott fika att trösta sig med, kramis

    SvaraRadera