fredag 28 oktober 2016

Dernier jour á Nice (sista dagen i Nice).

Hej hopp!
 
Semestern här i Nice börjar gå mot sitt slut. Imorgon flyger vi hem. Har haft fantastiska dagar med mina barn. Detta var välbehövligt för mig. Och jag år påfylld med många nya fina upplevelser och minnen. Älskar verkligen att resa. Kändes som om det var såå längesedan jag var ute på resa när vi åkte i måndags. Men det är ju faktiskt bara 9 månader sedan, då jag var på Dominikanska republiken. Känslan var nog så bara för att jag inte gjorde något på semestern.
 
Men nu åter till Nice. Igår på morgonen tog vi tåget, först till Italien. Sedan stannade vi även i Monaco. Ska visa bilder därifrån lite längre fram.
 
Idag startade vi dagen med shopping. Alle ville gå för sig själv så Clara och jag sprang runt lite tillsammans. Vi besökte en hel del butiker men inte så mycket shoppat. Clara köpte inget:). Jag köpte en kofta....på Hollister. Kan ni tänka, den äldsta i sällskapet handlade på Hollister haha. Efter shopping så har vi njutit i solen på caféer, barer och på stranden. Här kommer lite bilder från dagen.
 
 

Provade såklart crepes.

En stund på stranden. Färjan från Korsika & Sardinien gled in i Nice hamn.
Smakade gott i solen.

Alle ville gärna visa upp sina nya skor för dagen och som passade så bra i färg till Claras cola;).

Flög så lågt ovanför beachen.

Såpbubblor på Promenade des Anglais.

Idag blev det pizza i solen.


Nu ska vi snart ge oss ut i folkvimlet igen en sista kväll.

Må gott och ha en fin fredagkväll för det tänker jag ha;).

Kramis/Heléne


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar