fredag 7 oktober 2016

Fallande löv och ett TACK.

Hej hopp!
 
Skrev i föregående inlägg att "vi ses imorgon". Imorgon blev visst fyra dagar senare haha. Ja ja, sånt som händer;).
 
Idag har jag varit hos läkaren igen. Alla mina prover som jag tog förra veckan var bra, vilket var riktigt skönt att höra. Jag är en mästare på att inte gå till doktorn. Hoppar ibland också tyvärr över olika former av hälsokontroller. Ni som känner mig väl vet hur jag är;). Men denna gången kom jag liksom inte undan när jag redan satt där hos doktorn och hon plötsligt säger: -"Nu Heléne ska du gå till labbet för att ta prover;). Hoppla! Som sagt, alla prover var bra men däremot så tyckte tant doktor att jag skulle ta hand om mig själv i ytterligare två veckor. Och ska jag vara riktigt ärlig mot mig själv, vilket jag också är en mästare på att inte vara, så känner jag att jag behöver nog det efter en ganska tuff tid på många sätt:(. Nog om det!
 
Nu ska jag visa min nya print som jag skickade efter häromdagen. Såå fin tycker jag. Kommer från en sida som heter Vitanyanser. Mycket fint där.
 


Lampett från Sockerklaras.

 
Avslutar dagens inlägg med en bukett rosor som är till alla Er som kikar in här och skriver någon rad ibland. Inte så många som skriver just här på bloggen men på Vitasjuttons facebook-sida får jag lite små kommentarer ibland. Även på sms och messenger. TACK snälla ni
 
TACK till alla Er!
 
Trevlig fredag.
 
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar