lördag 15 oktober 2016

Min fina hund och ett sista nosgos

Hej hopp!
 
Idag har jag varit ute i naturen med Sally och kameran. Knäppte som vanligt maaaassor av bilder:). Efter fotograferingen så var jag på handboll. Clara är tränare för ett lag med 9-10 åriga tjejer och de hade seriepremiär idag. Och det var så roligt att se dem. Vinst blev det också:)))!

Kvällen har jag spenderat med Clara och hennes kille. De har lagat maten ikväll. Ja kan ni tänka! Har blivit servad med mat både fredag och lördag kväll denna helg. Snälla rara människor;).

 

Sally flyger fram över stock och sten så öronen står rakt ut:)!


:)))

Ja inte så lätt att försöka fånga denna vilda lilla hund på bild:).

Underbara färger i naturen nu. 
I tisdags så fick jag ett mycket tråkigt sms från en av mina bästa vänner. En av hennes hundar hade fått cancer:(((. Hon hade bjudit in till tjejträff dagen efter beskedet och ville vi skulle komma, trots ledsamheter och sorg hos henne. Är så tacksam att hon inte ställde in träffen för jag hade då möjlighet att få ta ett sista farväl av vovven som jag känt i 9 år. Jag hade med mig lite godis som han fick under kvällen. Ägnade en del tid åt honom istället för att lyssna på tanterna;). Fina kloka Chippen. Igår fick du somna in och är numera en ängelhund så fin
 
Min onsdagsbild på Chippen
 
Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Tack! För fina ord och ditt stöd under denna jobbiga vecka ❤️
    Vi får tänka på de fina minnen vi har från honom, kram

    SvaraRadera