söndag 13 november 2016

Att göra städningen lite "roligare"

Hej hopp!
 
Idag har jag städat. Eller inte så jättemycket men lite iaf;). Det där med städning går inte alltid, eller aldrig så rasandes fort för mig. Jag är mästare på, att under städning hitta någon gammal tidning som ser intressant ut. Blir sittandes och bläddrar i den. Hittar sedan några gamla foton, och blir sittandes igen för att kika på dem osv. Det kan ta låååång lång tid innan jag blir färdig. Men vad gör det? Jobbet finns ju kvar så kan fortsätta någon annan dag:).
 
 
Skurmedel från Lagerhouse.


 
 
Men om man ändå har bestämt sig för att städa, varför inte göra arbetet lite roligare? Så på med favoritlåten och rocka loss rejält med dammtrasan. Då går det "Så mycket bättre";).
 
 
 
Idag är det ju då alla pappors dag. Var hos min styvfar en stund på förmiddagen. Gav honom en present och så fick jag lite fika. Till min pappa i Norrköping skickade jag några trisslotter. Har inte hört något ifrån honom så vet ej om det blev någon vinst. Clara åkte tidigt hemifrån för handbollsmatch i Anderstorp så hon kunde inte följa med hem till morfar.
 
Ett stort Grattis till alla pappor!
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar