lördag 19 november 2016

En ny familjemedlem

Hej hopp!
 
Idag har frk Vitasjutton varit ganska duktig. Städat riktigt ordentligt i sovrum och tv-rum, hängt upp min nya gardin i sovrum och börjat måla ett skåp. Tog t o m fram några julsaker till tv-rummet för det är ju faktiskt bara 1 vecka kvar;).
 
Clara och Lahang åkte till Eksjö och hennes pappa en stund på dagen. Jag hade en spegel hos honom som de hade med sig hem. Blev såå nöjd. Den spegeln har jag drömt om i flera år och så fanns den där på en loppis, billig och alldeles jättefin:).
 
Alexander flög till Italien idag. Ska se två fotbollsmatcher. En i Turin och en i Milano. Fick ett sms från honom för några timmar sedan. Framme på hotellet i Turin och allt hade gått bra. Skönt!
 
 
Äntligen har jag en papegoja i mitt hem;).
 
 
Förra lördagen så var Clara och jag i Nässjö. Jag skrev då att jag hade shoppat en sak som jag ville visa lite längre fram. Och idag får ni se. Mitt nya husdjur! En alldeles bedårande och fin papegoja! Vad tycks?!? Den satt där i tygaffären och varken Clara eller jag kunde motstå den. Ska försöka att få tag på en fin fågelbur att ha den sittandes på. Men det får vänta.
 
 
Den vita pippin får sitta på golvlampan så länge.


Sally tycker att den vita gojan är skum men intressant.

 
Måste avsluta dagens inlägg med att berätta att jag fick ett glatt besked på jobbet i torsdags. Jag ska få byta avdelning:)! Eller byta och byta. Ska göra ett av mina gamla arbetsmoment men på ett helt annat ställe. Så ny miljö, ny arbetsledare och lite nya kollegor. Precis vad jag behöver just nu. Så på torsdag är det dags:).
 
Ha en toppenfin lördag.
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar