måndag 21 november 2016

Måla eller inte och ett varmt TACK❤

Hej hopp!
 
Ny vecka är igång och jag med den. Byter skift fr o m idag så därför kör jag eftermiddags-passet denna veckan också. Börjar på mitt nya ställe på torsdag.
 
Vill tacka för alla kik in här hos mig igår! Vet inte vad det var med gårdagens inlägg som gjorde att så många besökte mig. Men TACK snälla alla ni❤. Jag blir såå glad!
 
Förra veckan började jag att måla min buffé i ek. Fick överta den efter barnens far när jag flyttade in här i lägenheten i april. Har velat fram och tillbaka om den ska målas och i vilken färg i så fall. Velade på ljust grå eller vitaste vitt. Blev det sistnämnda såklart. Kanske inte så konstigt när det gäller mig;).
 
 

 
 


 
 
Sitter här i soffan med en kopp kaffe och en bit kladdkaka som Clara bakade igår. Även några mysiga jultidningar proppfulla med inspiration. Tanken är att jag ska måla lite på buffén. Känner faktiskt inte ett dugg för det så jag tänker strunta i det och sitter istället kvar här i soffan med tidningar, kaffe, kaka och tända ljus runtomkring. Vill ha det klart till söndag och det är ju faktiskt bara måndag idag.
 
En fin måndag önskar jag Er alla!
 
 
Kramis/Heléne

2 kommentarer:

  1. Så fint det blir skåpet! Skönt att inte behöva stressa med saker utan kunna ta det i sin egen takt. Kram Suss

    SvaraRadera