onsdag 9 november 2016

Sockerklaras

Hej hopp!
 
Får nästan be om ursäkt här på bloggen idag. Jag är kanske jättetråkig som i det senaste blogginläggen bara har visat bilder som gått i julens tecken:/. För det är ju faktiskt några veckor kvar till första advent. Men är lite glad över att jag har börjat längta till den första söndagen. Har haft en olustig känsla till jul de senaste månaderna. Men NU har jag som sagt börjat längta:). Och ser äntligen fram emot att få adventspynta och tycker att det ska bli riktigt roligt att göra fint här hemma hos mig, Clara och Sally. Första julen i nya bostaden.
 
Idag skulle jag hämta Clara i skolan. Hon går på gymnasiet i Sävsjö. Och där finns det en riktig Heléne-affär. Så mycket fint. Kan gå hur många varv som helst där inne. Och nu hade alla julsaker kommit fram. Julinspiration till max! Underbart! Jag köpte lite småplock som jag vill visa Er lite längre fram. Hade inte med mig kameran men blev en hel del bilder från mobilen.
 
 
 

 
 
Tycker man om samma stil som jag då är det verkligen värt ett besök på Sockerklaras och gulliga Ida. Tror inte ni blir besvikna.
 
Nu ska jag duka och fixa lite för klockan 19 kommer Alexander och då ska vi äta våfflor.
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar