onsdag 23 november 2016

Stjärnorna på väg upp och den sista dagen

Hej hopp!
 
Här hemma pågår det en del adventsförberedelser idag. Öppnat paketet från Julia som kom för någon vecka sedan. Alltid lika skojigt att få hem det man har beställt hos henne. Så fint paketerat. Är så roligt att hon har startat upp sin webbutik igen. För övrigt min favoblogg alla kategorier. Vill ni kika in hos henne så klicka här 
 
En fröjd att få paket från Julia

 
I paketet låg bl a en superduperfin adventsstjärna. Ska minsann visa Er när den är på plats. Hade ingen sladd som passade så därför kunde jag inte sätta upp den. Köpte ytterligare en ny stjärna när jag var på Sockerklaras för några veckor sedan. Efter mycket om och men så kunde jag till slut veckla ut den UTAN att ha sönder:). Hängdes på plats i fönstret i mitt vardagsrum och den blev perfekt där. Visar Er en skymt av den så länge.
 

Från Sockerklaras i Sävsjö.

Utvecklad;), hel och på plats i vardagsrummet!
 
Nu ska jag äta och fixa iordning mig för jobbet. Idag är det sista dagen på nuvarande stället. Klockan 18.30 packar jag ihop mina saker för att börja på nya lokalen imorgon. Ska bli både spännande och skoj. Kommer såklart att sakna många många av mina arbetskamrater men ibland behöver man en förändring tror jag. För mig så behövs det just nu i alla fall.
 
Må gott!
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar