fredag 9 december 2016

Christmas tree

Hej hopp!
 
Nattens jobb gick jättebra. Trivs så bra med min kollega G. Faktiskt en av mina favisar på Inwido;). Vår chef kom till oss innan hemgång. Klockan 5 kom han cyklandes inne på fabriken:). Meddelade oss att vi jobbar natt nästa vecka också. Tjohoo sa G och jag i kör:).
 
Idag har Alexander och jag varit på staden för att köpa mig en julgran. Åkte till Granngården. Och ojojoj vad granar de hade. Finaste kungsgranen fick följa med hem. Fick tips från en kollega att de sålde granar där, vilket jag inte hade en aning om. Om du läser detta Nettan. TACK för tipset.
 
 

 
 
Jag har en pytteliten bil. En Toyota Yaris. Det har åkt många granar i den. Lite av en tradition att Alle och jag köper gran med min lilla röda. Och lika spännande varje år om vi ska få in den i bilen. I år gick det galant.
 
 
Kämpa:).

Ungefär såhär känns det att åka med en kungsgran i Yarisen:). Bild från Pinterest.
  
 
Tanken var att jag skulle klä granen ikväll. Men Alle har varit här från mitt på dagen tills nu så valde att umgås med honom istället. Vi har fixat sned gran till rak gran, fikat, ätit, kollat på tv mm. Klä gran kan jag göra imorgon.
 
 
 
 
 
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar