söndag 4 december 2016

Husbygge

Hej hopp!
 
Dottern är ganska nyligen färdig med julens husbygge i pepparkaksdeg. Hon fixade allt själv, förutom när skorstenen skulle dit. Då fick jag hjälpa till att hålla lite. Är allt lite pyssel även med de färdigbakade husdelarna. Förr bakade jag alltid egna delar och gick in för det till 100. Byggde som ett 1 1/2-planshus med belysning i, staket av choklad runt huset mm mm. Tyvärr har jag slutat med det sedan några år tillbaka. Varför vet jag egentligen inte för jag tycker att det är riktigt skoj. Men som sagt, i år är det dottern som står för husbygget och det gjorde hon bra. Själv tycker hon att det blev fult:/.
 
 
Så här blev det färdiga resultatet. Tummen upp tycker jag!

På förmiddagen så åkte jag med Alexander och min mamma till Eksjö. Tanken var att titta på Clara och hennes lag som spelade handbollsmatch. Sedan hade vi tänkt att gå på den fina julmarknaden som de har i staden varje år. Vi kikade på halva matchen, och sedan åkte vi in till staden. Men så kallt och ruggigt väder så vi fikade och åkte hem:).  Matchen slutade med vinst:)!!! Bra jobbat tjejer!!!

Nu har vi precis ätit middag och tänt det andra ljuset i advent. Ska fixa med lite tvätt innan jag sjunker ner i soffan men en kopp kaffe och en gosig filt över mig.
 
Veckan som kommer så jobbar jag eftermiddags-skiftet. Börjar inte förrän kl 14 om dagarna så slipper ställa någon klocka. Jobbar 75 % även denna vecka så slutar vid 21-tiden om kvällarna. 
 
Ha en fin kväll alla ni!
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar