söndag 25 december 2016

Min Julafton★

Hej hopp!
 
Igår hade jag en fin dag med nära och kära. Vi startade dagen med mat här hos oss tillsammans med mina föräldrar. Ja Alexander också såklart. Vi hade trevligt och maten blev mycket god. Efter några timmar åkte mina föräldrar hem. Alexander gick hem till dem med Sally. Kom sedan och hämtade mig. Under tiden som jag väntade på honom så kunde jag plocka iordning i lugn och ro. Tog tyvärr inga bilder så visar endast några foton från dukningen som jag knäppte innan föräldrarna kom.
 
 
 
 
Väl hemma hos mina föräldrar så fikade vi och tittade på Kalle Anka. Jag såg faktiskt på hela programmet i år och det var väldigt längesedan jag gjorde.
 
Vid 18-tiden kom min bror med familj. Då var det dags för julklappsöppning. Hugo, med lite hjälp av Clara läste på paketen och delade ut dem. Han var i högform, väldigt glad och spänd för att det STÖRSTA paketet var minsann till honom. Söta unge! Hade inte med mig kameran men visar två bilder från mobilen.
 
 
 
 
Efter paketöppningen så åt vi lite mat...igen. Puh! Bl a risgrynsgröt. I år var det mamma som fick mandeln, inte Clara:). Hon brukar annars vara mästare på att fiska upp mandeln ur grötskålen haha.
 
Min Julafton var mycket fin. Har funderat en del på hur denna dag skulle bli med tanke på min hastiga flytt i april. Hann ju fira en del julhelger med T. Men faktiskt så blev den riktigt fin och glad, och jag är glad för det:).
 
Kramis/Heléne
 
 
 
 
 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar