lördag 31 december 2016

Mot nytt år!

 
 
 
Hej hopp!
 
Då var detta året alldeles snart slut. Började så bra med en resa till Dominikanska republiken den 8 januari där jag fick fira min bemärkelsedag. När vi kom hem så blev det ytterligare gratulationer från nära och kära. Släkten hade även ordnat en toppenskoj överraskningsfest för mig innan jag åkte till paradiset:).
 
Utsikt från balkongen på Dominikanska republiken.
 
Sedan kom 1 april och förändrade allt. Jag blev tvungen att flytta under en kväll. Bodde först hos en vän i en vecka. Sedan fick jag låna barnens pappas lägenhet, som sedan blev min, Claras och Sallys. Tiden rullade på. Jag mådde dåligt men fick tiden att gå med hjälp av jobb, vänner och familj.

Första bilden från min lägenhet. Tagen i maj.

Sommarlovet började och Clara flyttade till Vimmerby för att feriearbeta. Sally och jag blev ensamma i vår stora lägenhet men tyckte att det var ganska skönt. Då kunde jag vara hur tråkig jag ville. Behövde inte fixa med något om inte lusten fanns. Semestern kom och jag gjorde endast några små turer. Ingen semester som jag gillade. Älskar ju att resa och uppleva.


Semestern tog slut och dags för jobb igen. Hann att jobba några veckor då beskedet kom att jag inte fick jobba natt längre. Ytterligare några jobbigare privata händelser gjorde att min kropp sa STOPP! Jag blev sjukskriven i 7 veckor. Piss och pest mådde jag till och från. Som tur var så hade barnen och jag bokat en resa till Nice innan jag blev sjukskriven. I oktober åkte vi. Fem nätter var vi borta. Såå skönt och välbehövligt för oss alla tre. Efter en tid när vi kommit hem började jag att jobba 50% men kändes inte roligt på jobbet. Sökte ett annat jobb och fick det:)! Gjorde susen för mig att få byta miljö. Började känna mig glad igen och gick upp på heltid en vecka tidigare. Livet blev roligare och lite som vanligt igen. Och så började jag ju känna igen mig själv tjohooo:).
 
 
Så började julen närma sig och jag oroade mig lite för hur den skulle bli. T och jag hade ju trots allt firat en del julhelger tillsammans. Men måste säga att det har gått bra. Har haft det mysigt med familj och vänner. Inte känt mig så ensam som jag var orolig för att jag skulle göra. Så oron innan var väl ganska onödig frk Vitasjutton;).


Idag är det Nyårsafton och den ska jag fira tillsammans med min vovve. Clara och Lahang åker till Eksjö för att fira med hennes pappa och familjen där. Och vet ni, jag känner mig inte ledsen för att vara själv. Gör mig faktiskt ingenting. Ska spela Bingolotto, äta något gott och dricka ett glas vin....eller kanske två:). Och förresten, jag är ju inte själv. Sally är ju med mig
 
 

Jag mår bra nu och det är så skönt efter allt som varit. Tackar innerligt vänner och familjen för all hjälp och pepp denna tiden. Nu ser jag fram emot ett nytt och fint
 
2017.
 
Gott Nytt År 🌠
önskar jag Er alla!
 
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar