tisdag 27 december 2016

Sköna lediga dagar.

Från mitt vardagsrum.
 
 
 
Hej hopp!
 
Tisdagen har snart passerat, andra lediga vardagen för mig. Vet knappt vad det är för veckodag mellan helger och vardagar.
 
Igår åkte jag till en fin vän vid 15-tiden. Vi skulle titta på hockey på tvn var tanken. Två matcher. Vi gjorde så. Stryk för "våra" lag i båda matcherna:(. Efter hockeyn bjöd vännen på mat. Värsta goda planksteken serverades👍! Jag köpte plankor för denna maträtt för ca 6 år sedan. Aldrig använda, till matlagning iaf. Men perfekta att ha pepparkakshuset på:). Nu är jag sugen på att använda dem till sitt rätta ändamål efter gårdagens goda middag. Hade en jättetrevlig kväll tillsammans med vännen och hennes två döttrar. Åkte inte hem förrän sent på kvällen. En mycket bra dag!
 
 
 
Bild från Pinterest.
 
 
Idag fixade jag med lite tråkiga saker på förmiddagen som typ dammsuga. Sedan fick jag besök av min vän Camilla och hennes son som är en barndomsvän till Alexander, som också var här. Så roligt att sitta ner och fika med dessa två grabbar och mamman. Som på den gamla goda tiden för ca 25 år sedan när vi var mammalediga med dessa två gossar. Älskade ungar som har blivit så stora❤. Ytterligare en mycket bra dag har snart passerat!
 
Ikväll är det en del på tvn som jag tänker titta på. Kanske kan bli något gott i glaset🍷.
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar