måndag 5 december 2016

Tjohoooo:)!

Hej hopp!

Startar denna bloggvecka med att skrika ett högt, sjungande och glatt tjohoooo:)! Jag har passerat 10 000 besökare på min yttepyttelilla blogg! Igår hände det:). Såå roligt att komma upp i femsiffrigt. TACK snälla alla ni som besöker mig här. Besökssiffrorna är egentligen ganska oviktiga för mig. Jag bloggar ju för min egna skull, för att jag tycker att det är nedrans skoj. Men visst är det allt lite roligt att det är någon mer än dottern och mamma som hälsar på mig:).

Men nu till dagen. Vaknade tidigt av ett sms. Det var sonen som slutade jobbet och ville komma förbi med färska frallor. Gärna svarade jag och for upp:). Vi satt länge och åt och pratade om allt möjligt i livet. Så mysigt att få äta frukost tillsammans med någon. När han gav sig hem för att sova så bakade jag lite skorpor. Hade inte saffran så det räckte till en hel sats men det blev några stycken iallafall.
 
 
 
Godaste saffransskorporna.

Receptet hämtade jag i denna bok.
 
När skorporna stod i ugnen så kom ett sms från min mamma. Hon hade Hugo (mitt syskonbarn) hemma hos sig och de ville komma hit. Gärna svarade jag igen:). Är jag sällskapssjuk eller;)? De kom hit med en liten burk med hembakat som Hugo hade fixat, så det var bara att starta upp kaffebryggaren igen.

Nu ska jag snart gå ut med Sally och sedan fixa lite mat. Om några timmar är det dags att cykla till jobbet. Känns skoj att gå till jobbet igen och denna veckan får jag arbeta tillsammans med en mycket glad och go tjej:).

Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar