fredag 2 december 2016

Ut på galej!

 
Mitt pyntade vardagsrumsfönster.
 
Hej hopp!
 
Då var fredagen här, och sooom jag har längtat efter just denna! Veckan som varit har gått ofantligt fort. Jag trivs så bra på min nya arbetsplats och jag känner mig glad igen. Faktiskt nästan helt glad, om ni förstår hur jag menar. En vecka kvar med 75% jobb. Känner egentligen att jag kan börja att jobba fullt men tänker lyda läkaren och göra som hon tycker. Handlar om fyra dagar av knappt 3 månader som jag har varit hemma/jobbat deltid. Så jag löper linan ut.
 
Ikväll ska jag till Jönköping med mina brudar. Först ska vi äta på en krog som heter AnnaGretas. Har inte varit där men ett bra "hak" säger en av brudarna som ska med och det är hon som bokat bord till oss. Efter förhoppningsvis god mat så ska vi se Orups show i Kinnarps arena. Ska bli såå roligt. Ser fram emot en toppenkväll med god mat, trevligt sällskap och mycket bra musik. Nu ska jag slappa en stund innan jag ska fixa mig iordning och invänta brudarna.
 
 
 
Må gott!
 

Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Ja vilken kväll det blev!! Så mysigt och roligt. Vad fint du pyntat och nya skåpet blev jättesnyggt som vitt. Kram Suss

    SvaraRadera