söndag 1 januari 2017

Hej och Hej då!

Hej hopp!
 
Hej säger jag till 2017 och januari, min månad;). Nytt år och många oskrivna blad. Närmare bestämt 365 stycken. En spännande känsla att veta tycker jag. 
 
Gårdagen är inte så mycket att berätta om för var i stort sett ensam med Sally hela dagen. Kändes ganska bra ändå. Åt lite, pysslade lite här hemma, cyklade en runda med henne och hängde en hel del i soffan. Sally är tack och lov inte så rädd för fyrverkerier men visst märks det att hon undrar vad som händer. Ibland när det smäller lite kraftigare så skäller hon till. Som om hon tror det knackar på dörren;). Men jösses vad det smällde och tjöt vi tolvslaget här mitt i staden. Av ljudet att döma så kunde jag trott att hela staden skulle bli jämnat med marken. Var ute på min takterass för att försöka ta några bilder men gick in ganska snabbt. De sköts precis ovanför mig så det ramlade ner raketskräp på plåttaket runt mig. Fick t o m något i ansiktet. Kändes som om någon kastade en sten på kinden. Hua!
 
 Hej då säger jag till kungsgran och granris. Både gran och ris är stendött. Riset barrar som bara den, men inte granen. Himla bra gran de dära som ser till att de flesta barren sitter fast, även om den är död. Tummen upp för kungsgran! Både snygg och näst intill intebarrarnågot:).
 
 


Stendöd.se

Blä för det här🎄! Stendött.se
 
 
Nu ska jag laga lite mat. Idag blir det spagetti och köttfärssås. Det var längesedan vi åt så ska bli riktigt gott!
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar