torsdag 26 januari 2017

Tjejträff med plankstek

 
 
 
 Hej hopp!
 
Igår kväll hade jag tjejträff. Vi tre träffas var sjätte vecka och det är alltid lika trevligt. Så har vi säkert hållit på i 20 år (kanske mer, kanske mindre). Så härligt med gamla vänner som känner en innan och utan.
 
Igår bjöd jag brudarna på plankstek. Något vi har fått "pippi" på här hemma. Smidigt att göra och galet gott! Tror att det blev poppis även hos mina gäster. Igår serverade jag, förutom kött och potatismos även färsk svamp, hel tomat, paprika, färsk sparris och stekt bacon på plankan. Bea-såsen lät jag gästerna ha på själva efter servering.
  
Gott gotti gott gott
 
Idag ska jag jobba eftermiddag. Ett himla skiftande av arbetstiderna för mig just nu. Men de senaste bytena har jag faktiskt erbjudit själv att göra för att det ska fungera så bra som möjligt hos oss. Eftersom jag inte har något som binder mig till vissa arbetstider så är det inga problem för mig att ändra. Kvällens arbetspass ska jag tillbringa tillsammans med min goa nattjobbskompis Gabriella:). Längesedan vi jobbade ihop. Faktisk ända sedan innan jul, så ska bli roligt att "knega" med henne ikväll:).
 
Må gott!
 
Kramis/Heléne

3 kommentarer:

 1. Ja det var verkligen supergott!! Och så fint upplagt. Duktiga du! Alltid lika mysigt på våra träffar och jag tror faktiskt att det är mer än 20 år som vi träffats :) Hoppas det gått bra och jobba kväll. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Åhhh, så gott med plankstek.... Dags att damma av mina som ligger uppe i skåpet i helgen, så tack för påminnelsen! Jättefin blogg Du har, lägger Dig tll min blogglista så jag hittar tillbaka hit igen. Idag har jag ledig dag.... men många ärenden på min to-do-lista!
  Önskar Dig en härlig fredag, kram Kate

  SvaraRadera
 3. BlueHost is ultimately the best web-hosting company for any hosting services you might require.

  SvaraRadera