fredag 3 februari 2017

Fotostund i skogen

 
 
Hej hopp!
 
Fredagen är här.....igen. Veckan har gått såå fort, som de flesta gör. 
 
Igår kväll så började jag att kika på en fotokurs som jag fick tips om häromdagen. Kändes som om jag hittade rätt direkt. Han som höll i kursen förklarade mycket bra. Pratade liksom med stora bokstäver hela tiden så t o m jag förstod en del haha. Kursen igår handlade om att fånga rörelse i bild och att ha "skit" i förgrunden för att få ett djup i bilden och en inramning av motivet. Pjuh!
 
Så idag när jag slutat jobbet så tog jag Sally och kameran med mig till skogen för att öva på det som jag lärde mig igår. Tanken är att bilderna på Sally när hon springer ska ha skärpa på henne och att bakgrunden ska få ett swish som "min" kursledare sa igår;). Inte lätt!!! Bilderna som skulle ha lite "skit" i förgrunden blev inte som de var tänkta. Men lite annorlunda iaf:). Knäppte även lite andra bilder, så inte bara vad kursledaren gick igenom. Såå roligt det är att ta kort, men svårt! Vill ha en ny kamera. Kanske kan bli en investering framöver. Vi får se.
 
 

Ja då, lite swish i bakgrunden och något sådär skärpa på Sally. Kämpa:)!"Skit" i förgrunden. Nja, bara i ena kanten så ingen vidare inramning av bilden precis haha.

Mitt
 
Nu ska jag snart käka lite tillsammans med T. Han kommer med pizzaleverans. Blir nog en kall öl till. För mig iaf:).
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar