onsdag 22 februari 2017

Helgbukett på en onsdag❤


Hej hopp!
 
Hua vad det blåser och är ett riktigt busväder! Knakar i mina gamla fönsterrutor så det låter som om de är på väg att braka i en miljon bitar. Ruggigt och kallt inomhus. Clara ställde sig i en varm dusch för en stund sedan och jag sitter i min säng under täcket med kläderna på.
 
Arbetsdagarna rullar på. Imorgon är sista dagen att arbeta för mig i denna veckan. På fredag har jag semester. Så skönt! Idag, efter arbetsdagens slut så stannade jag till vid mataffären. Köpte mig en fin helgbukett med rosor, trots att det bara är onsdag. Snurrigt värre hihi. Men eventuellt så åker jag iväg på en liten hotelltripp på fredag så därför tänkte jag att helgbuketten kunde passa alldeles utmärkt redan idag.
 
 

 
Igår kväll var jag ute och käkade med en fin vän. Vi hade inte träffats på ett tag så det fanns mycket att prata om;). Tiden bara rusade iväg där vi satt. Det sägs ju att tiden går fort när man har roligt. Kan bara instämma på det:). Tack snälla C för en trevlig stund.

Kramis/Heléne

2 kommentarer:

  1. Älskar att läsa din blogg och se alla fina bilder du tagit😊 Måste bara fråga, vad använder du för app när du skriver? Eller du kanske alltid skriver från datorn? Kram Vici

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera